Hverdagshelse for alle

Vi vil hjelpe mennesker med å leve livet fullt ut. Det å ha en god helse er en viktig del av dette.

”Vi jobber som et team og kaster oss inn i prosjekter med stort engasjement og masse energi. Når vi feirer et bra resultat tar vi med den positive energien til det neste prosjektet. For meg er dette utrolig motiverende.”

Anja af Klint, Marketing Manager ITB

“Vi deler alle samme driv og vilje til å gjøre det bra. Vi jobber for å levere bra produkter og tjenester til våre kunder.”

Filip Handbaek, Digital Project Manager

The Karo way

Entreprenørskap, samarbeid og kommersiell innsikt forenes i Karo Healthcare

På tvers av våre team og fagområder deler vi en dynamisk kultur av entreprenørskap. Denne er definert av kommersiell innsikt, evnen til å reagere raskt og å være handlekraftig.

Vi oppmuntrer alle til å være nysgjerrige og våge å tenke nytt. Det er slik vi oppdager muligheter som våre konkurrenter ikke ser eller velger å ikke benytte seg av.

Vi jobber på tvers av grenser og oppmuntrer hverandre til å dele ideer. Det er derfor vi har startet Karo Community, som fungerer som både et diskusjonsforum og en inkubator for nye ideer fra team i hele organisasjonen.

Det beste av to verdener

Med rundt 400 ansatte i 10 land har vi en fordel i å kunne være raske og fleksible i en bransje som domineres av store aktører.

Vi selger produkter i mer enn 90 land og kan derfor tilby attraktive karrieremuligheter på vårt hovedkontor i Stockholm eller i ett av våre internasjonale datterselskap. Vår struktur gir en dynamisk arbeidsplass med kollegaer fra forskjellige land og et selskap innenfor en kommersiell legemiddelindustri.

Vi leter alltid etter dyktige personer som kan hjelpe oss til å vokse. Om du er på jakt etter en spennende jobb i et helseforetak som vokser raskt vil vi gjerne høre fra deg.

Rigget for vekst

Vi strekker oss mot å bli markedsledere innenfor hverdagshelse i Norden og i Vest-Europa. For å kunne oppnå dette målet, øker vi vår tilstedeværelse i eksisterende og nye markeder og ekspanderer vår portefølje av produkter og tjenester i alle våre kategorier.

Vårt mål er å vokse, men dette skal aldri gå på bekostning av vår kultur. Vi vokser sammen. Vi vil fortsette å være et sammensveiset selskap der mennesker føler seg knyttet til hverandre, motivert av våre mål og av våre verdier.

“Hos Karo er du oppmuntret til å være deg selv, til å si det du tenker og dele dine synspunkt. På denne måten har vi et bedre grunnlag til å ta beslutninger”

Richard Edström, Head of Legal

“Uansett hvor lenge du har vært i selskapet, vil du alltid ha innflytelse på Karo sin fremtid”

Petra Jonson, Business Development Manager

Vårt norske kontor

Vårt norske kontor er sentralt plassert i Østensjøveien 27 i Oslo.

Vi ønsker å tiltrekke personer som har en sterk entreprenørånd og holdning. Vi bruker vår felles kunnskap, mangfold og erfaring for å oppnå Karos mål. Vi er en flat, ikke-byråkratisk organisasjon som gir mennesker frihet til å ta egne beslutninger.

Christoffer Lorenzen, CEO, Karo Healthcare

Karo Healthcares Stay Healthy Fund

I Karo Healthcare bryr vi oss om hverandre og felleskapet. Det å støtte veldedighetsorganisasjoner og gjøre frivillig arbeid er derfor en naturlig utvidelse i vårt arbeid med å levere smarte valg for hverdagshelsen. Vi har derfor opprettet The Stay Healthy Fund.

The Stay Healthy Fund hjelper mennesker til å holde seg friske hver dag. Våre ansatte velger en eller flere veldedige organisasjoner der de ønsker å bidra. Karo Healthcare belønner engeasjementet i disse organisasjonen ved å donere 15 euro per time ansatte har jobbet frivillig i utvalgt orginasjon.